Storsjung på FN-dagen

I måndags var de FN-dagen då är alla på hela skolan var med i storsjunget i gympa salen. Vi har storsjung för att vi ska fira FN-dagen. Alla i femman fick hjälpa till att bära ner instrument för vi skulle spela musik till två låtar i halv grupp. det var åtta stycken som blev lottade i klassen som fick läsa upp ett FN-tal. Sen sjöng vi i ungefär 5 låtar. och kamratstödjare presenterade sig och sen på eftermiddagen fick alla  muffins som kamratstödjarna  hade gjort dom hade ett k på sig som betyder kamratstödjarna. dom hjälper till att få alla att känna sig trygga. det här var allt om FN-dagen.hhhuimg_06061 det här är när vi sjunger till låtarna.img_06051Här spelar vår grupp till Du är min bästa kompisimg_06041det här är andra gruppen dom spelade till Hej goda och hallå.img_06101det här en av våra muffins.

AV: Carmina och Elina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *